Câmpulungenii sfidează! Circulă fără declarație!

Cadre ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş, în misiunea de patrulare au depistat în Câmpulung, în cartierul Grui, un bărbat care a încălcat prevederile Ordonanţei numărul 3, din 24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, art. 1- 4.

L. F. Bogdan se deplasa cu autoturismul şi a fost oprit pentru verificare de cadrele I.J.J aflate în misiune de patrulare. Bărbatul nu a putut preciza care era urgenţa pentru care a plecat de la domiciliu şi nu avea nici declaraţie. Din acest motiv, L.F. Bogdan a fost sancţionat conform prevederilor O.M. nr. 3 cu o amenda de 2.000 lei.

Distribuie prietenilor

A mai fost sancţionat pentru aceeaşi abatere L. Eusebiu, care, se pare că, venise în ajutorul primului bărbat. Şi L. Eusebiu a primit o sancţiune de 2.000 lei.

“E normal să îi amendeze. Păi eu am permanent declaraţia şi ei sfidează orice lege, orice pe lumea asta, şi asta de ce? Pentru că li s-a permis, aici la Câmpulung cei care trebuiau să facă ordine au dormit în bocanci. Nu glumesc, am văzut ce fac ăştia de câştigă bani cu ajutorul fetelor, ei plătesc, iat legea tace, dacă mă înţelegi. Aşa nu se mai poate. Bine că au venit băieţii ăştia de la Jandarmerie, că e linişte. Să stea aici până îi pune cu botul pe labe pe indivizii ăştia. Câmpulungenii sunt oameni liniştiţi, dar toată frumuseţea lor e stricată de câteva “mere putrede”, dacă mă înţelegi”, spune un bărbat din cartierul Grui din Câmpulung.

Jandarmii argeşeni vă atrag atenţia că acţiunile de patrulare vor continua, iar măsurile care se vor lua sunt conform Ordonanţelor militare emise de la data intrării României în situaţie de urgenţă. Asadar, staţi acasă!