prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Carnea de miel, un adevăr nespus… Iată ce efect are asupra sănătăţii noastre!

Nelipsită de pe masa de Paşte, carnea de miel este gustoasă, dar aduce şi numeroase beneficii organismului.

CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ 75 KILOMETRI DE DRUM EXPRES ÎN ROMÂNIA! VA FACE LEGĂTURA CU DOUĂ AUTOSTRĂZI!

Iată, aşadar, de ce este bine să mănânci carne de miel:

1. Este o sursă bogată de proteine – 100 de grame de carne asigură 60% din necesarul zilnic pentru un adult;

2. Datorită conţinutului de zinc, sistemul imunitar are de câştigat, rănile se vindecă mai repede şi stabilizează nivelul zahărului din sânge. O porţie de 100 de grame de carne de miel conţine 38% din necesarul zilnic de zinc;

3. Carnea de miel conţine şi vitamina B12, necesară în formarea celulelor roşii din sânge, în prevenirea anemiei, pentru sănătatea sistemului nervos şi pentru metabolizarea proteinelor, grăsimilor şi carbohidraţilor;

4. Vitamina B, conţinută, de asemenea, de carnea de miel, asigură protecţie impotriva demenţei şi altor boli cognitive. De asemenea, ea este indispensabilă pentru buna funcţionare a tractului gastro-intestinal;

5. Carnea de miel conţine puţine grăsimi saturate, comparativ cu alte tipuri de carne.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.