Căruță lovită de o mașină: o femeie decedată…

5
Accident rutier teribil pe drumul ce leagă Piteştiul de Câmpulung, numit şi drumul morţii, DN 73 având cele mai multe cruci de-o parte şi de cealaltă a drumului. O femeie de 25 ani a decedat pe loc alături de calul de la căruţă până au ajuns cadrele medicale de la ambulanţă la faţa locului!

Femeia de 25 ani se afla în căruţă alături de alţi patru ocupanţi. Erau cu toţii dintr-o comună din Muscel, mai precis din Valea Mare Pravăţ şi se întorceau acasă de la Piteşti.

Pe raza localităţii Schitu Goleşti, căruţa a fost izbită din plin de un Opel Vectra înmatriculat în Bulgaria, maşina fiind distrusă în totalitate.

Pentru că în autoturism mai erau doi pasageri împreună cu şoferul şi aceştia au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportaţi la spitalul Câmpulung, împreună cu cei patru ocupanţi din căruţă.

La faţa locului au ajuns poliţiştii de la Biroul Rutier şi Criminaliştii care au deschis o anchetă în acest caz şi continuă cercetările.

Se pare că conducătorul atelajului hipo nu a respectat condiţiile pe timp de noapte, iar şoferul autoturismului nu a respectat distanţa şi viteza regulamentară.