prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Casa de protocol a primăriei Câmpulung, se pare că, era “cuibuşor de nebunii”

Casa de protocol a primăriei Câmpulung, se pare că, era “cuibuşor de nebunii”. După ce a intrat în primărie şi a făcut un tur al clădirii unde-şi va desfăşura patru ani de mandat, Elena Lăsconi a scos în faţă o descoperire, dacă pentru unii de râs şi motiv de bârfă, pentru alţii o problemă greu de explicat acasă…

Primăriţa a spus că în podul primăriei era o cameră tapetată cu afişe ce îmbiau la sex. Nimeni nu a contrazis-o.

Acum, la câteva luni, primăriţa mai face o descoperire, şi totodată o dezvăluire, publică, aşa cum a promis de la bun început că va face.

Iată ce a transmis primarul Lasconi despre descoperirea făcută:

“Vă prezint, în premieră, casa de oaspeți a Primăriei. E tare, nu? Ce nu știți este că oaspeții, de regulă, erau cazați la pensiunile din oraș. Puțini au fost cei care au trecut pragul casei de oaspeți de pe bulevard.

Gura târgului spune că cei mai “fideli” oaspeți sunt de-ai locului. Așa că, am verificat. Rezultatul? Deținătorii de chei sunt: fostul primar Liviu Țâroiu, fostul șofer al primarului Mugurel Minciună, Sergiu Cicu – fost consilier PSD, Nicolae Alexe – fost manager al spitalului și mai sunt, cică, și alții.

Spre dezamăgirea sus-numiților am schimbat yala. Ghinion, s-a dus și plăcerea asta nevinovată finanțată de câmpulungeni.

Sunt sigură că stimabilii o să găsească în altă parte un cuibușor unde să citească… în liniște că nu mă pot gândi la altceva…..”, transmite primarul Elena Lăsconi pe pagina sa de socializare.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs