Casa unui consilier județean a fost vandalizată de hoți!

6

Casa unui consilier județean, Eugen Nae a fost vandalizată de hoți! Vorbim aici de hoții din Stâlpeni care locuiesc la blocuri. Aceștia au fost reținuți.

În luna ianuarie, cei trei bărbați Ionuț Liviu P., Adrian Vasile T. și Valentin C. cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani, au încercat să îi spargă locuința consilierului județean, Eugen Nae. Au încercat să intre în casă prin efracție. Așa au reușit să îi distrugă tâmplăria de la locuință prin metode știute doar de ei. Paguba se ridică la 40.000 de lei.

Din fericire, hoții nu au reușit să fure nimic, dar nu numai locuința consilierului județean a intrat în vizorul hoților.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că începând cu luna august 2018 până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuinţe și anexe, de unde ar fi sustras diverse bunuri, în valoare de aproximativ 9.000 de lei.

Prejudiciul, constând în bunuri electronice și electrocasnice, a fost recuperat în proporție de peste 80%.

După administrarea probatoriului, cei trei bărbaţi, Ionuț Liviu P., Adrian Vasile T. și Valentin C. cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani, locuiesc la blocurile din Sâlpeni au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca la data de 5 aprilie a.c. să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.