Cătălin Gherzan: ”Dacă până la finalul anului 2021 nu voi îndeplini cinci obiective promise, voi demisiona”

44

Cătălin Gherzan, candidatul PER la funcția de primar al municipiului Pitești este cu siguranță, una dintre cele mai atipice persoane. Cu o vasta experiență în domeniul educației și managementului, acesta nu vrea să vină în fața alegătorilor cu promisiuni irealizabile sau doar de campanie, ci vorbește despre fapte.  Crede foarte mult în puterea exemplului și în schimbarea mentalității oamenilor prin fapte concrete, realizabile. Motiv pentru care, acesta le promite piteștenilor în scris, că dacă nu își va respecta promisiunile electorale, își va da demisia din funcția de primar.

 DEMISIE DE ONOARE

Subsemnatul GHERZAN CĂTĂLIN, în calitate de primar al Municipiului Pitești, ales prin vot democratic la data de 27 septembrie 2020, declar prin prezenta că în situația în care până la data de 1 decembrie 2021 (adică intr-o perioadă de aproximativ un an), nu voi îndeplini un număr de MINIM 5 OBIECTIVE PENTRU PITEȘTI, pe care mi le asum ca fiind necesare pentru populație, imi voi da DEMISIA DE ONOARE, in temeiul art.161 Cod Administrativ.

           Menționez că aceste obiective le-am extras dintr-o mulțime de solicitări ale populației. Poate că nu sunt cele mai importante, dar sunt de mare nevoie pentru noi toți.

1.REFACEREA  TUTUROR  LOCURILOR  DE  JOACĂ  DIN  CARTIERE;

2.PLANTAREA UNUI NUMĂR DE 2000 DE ARBORI ȘI ARBUȘTI, PRECUM ȘI A 1000 ML DE GARD VIU;

3.UN SISTEM EFICIENT PENTRU COLECTAREA GUNOIULUI MENAJER (poate scăpăm și de mesajele date pe rețelele de socializare pentru soluționarea preferențială a problemelor);

4.RIDICAREA  LA  NIVELUL  STRĂZII  A  MINIM  50%   DINTRE  CAPACELE DE  CANAL (cele care ne distrug zilnic mașinile);

5.REZOLVAREA  PROIECTULUI  „SÂRMA DE RUFE ȘI BĂTĂTORUL DE COVOARE” (proiect început în actualul mandat ce a avut un eșec răsunător).

Precizez că voi continua toate proiecte începute și voi stabili ÎMPREUNĂ CU VOI ce alte lucruri urgente vor trebui făcute pentru ca piteștenilor să le mai fie și bine.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMENZEU!

Pentru mai multe detalii accesați site-ul gherzancatalin.ro

 

Acest material a fost comandat de Partidul Ecologist Roman – Filiala Arges

Realizat/Publicat de:  SC EURO MEDIA TREND SRL

Cod de identificare mandatar financiar : 21200195

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here