prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cătălin Teodorescu, despre comasarea alegerilor: „Au ales acest demers de frica AUR!”

Comasarea alegerilor și candidaturile pe liste ale PNL și PSD au fost o serie de acțiuni pentru un scor mai bun în fața altor partide politice, a declarat Cătălin Teodorescu, membru AUR. Fostul deputat de Argeș consideră că această alianță va duce la pierderea valorilor liberale, iar social democrații au acceptat această colaborare din alte interese.

„Cu durere în suflet, vreau să fac un anunț funerar. Începând de ieri, PNL a murit. Mă gândesc, în județul Argeș, de unde sunt Brătienii, pe care cu toții i-am aclamat și sărbătorit, cât vor fi de înghesuiți în mormânt. Au ales acest demers de frica AUR. Ei sunt artizanii acestei comasări. Au fost convinși că nu fac un scor cu 1 în față. Toate sondajele îi dădeau cu o singură cifră. Dacă au dorit prin această comasare, este problema lor. PSD le-a făcut jocul pentru alte interese. Mă felicit că nu am acceptat revenirea în politică alături de PNL. Am fost cunoscut de către toți argeșenii ca un antipesedist convins. Am convingerea că românii au înțeles de ceea ce se întâmplă” a declarat Teodorescu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs