prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cătălin Teodorescu: „În România fenomenul drogurilor trebuie ținut sub control. Susțin înființarea registrului național al traficanților!”

Cătălin Teodorescu: „ În România fenomenul drogurilor trebuie ținut sub control. Susțin înființarea registrului național al traficanților!”

Cătălin Teodorescu, membru al AUR Argeș și fost deputat în Parlamentul României consideră oportună aprobarea legii privind  înființarea registrului național al traficanților de droguri. Parlamentul României a dat, recent, undă verde înființării unui registru național în care vor fi înscriși românii condamnați pentru trafic de droguri.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI HORROR PE ȘANTIERUL DRUMULUI EXPRES PITEȘTI – CRAIOVA! API: „NE AȘTEPTAM CA MOBILIZAREA SĂ FIE SLABĂ, DAR NICI CHIAR AȘA!”

„Și eu, dacă aș fi fost acum parlamentar, aș fi votat cu toată tăria această propunere legislativă. Este foarte important să conștientizăm fenomenul drogurilor care face ravagii în România și, mai ales în rândul copiilor și nepoților noștri. Se știe faptul că de la un an la altul crește numărul de consumatori, mai grav, crește numărul de consumatori minori, la fel cum crește și numărul de traficanți. Secțiile de toxicologie ale spitalelor pot confirma acest lucru, tineri ajunși în situații de dependență foarte gravă fiind cu greu salvați de la moarte. Este datoria noastră să facem orice ne stă în putință pentru a ne păstra copiii sănătoși și a avea un viitor curat în România.”, a declarant Cătălin Teodorescu.

Potrivit proiectului legislativ, baza de date va fi administrată de Poliție și va conține numele tuturor românilor condamnați pentru trafic de droguri care vor fi obligați, o dată la trei luni, să declare la poliție din ce realizează venituri și cu ce se ocupă. În registru vor fi înscrise persoanele care sunt condamnate pentru infracțiuni din sfera traficului de droguri, pe o perioadă cuprinsă între 5 și 10 ani. De altfel, românii înscriși în baza de data a acestui registru vor  fi obligați să declare la poliție dacă își schimbă adresa ori locul de muncă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs