prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cătălin Teodorescu: „Singurul partid care dorește să păstreze valorile românilor este AUR!”

Cătălin Teodorescu: Singurul partid care mai dorește să păstreze valorile românilor și se luptă pentru suveranitate este AUR!”

Fostul deputat Cătălin Teodorescu și-a anunțat în urmă cu puțin timp înscrierea oficială în AUR Argeș. Politician cu vechime și deținător al mai multor poziții de înalt demnitar, Cătălin Teodorescu are în spate o bogată experiență cum ar fi: prefect de Argeș, președinte ANPC, vicepreședinte ANSVSA sau vicepreședinte ANRP. După o perioadă de 9 ani în care a stat departe de scena politică, Teodorescu a decis să se alăture partidului condus de George Simion.

CITEȘTE ȘI: BREAKING! FOST PREFECT DE ARGEȘ S-A ÎNSCRIS ÎN AUR! DESPRE CINE ESTE VORBA!

teodorescu 169x300 1

El și-a motivat alegerea astfel: De ce am ales partidul AUR? Pentru că stând o perioadă lungă pe marginea politicii, situație pe care nu mi-am dorit-o, evident, am observat cu un ochi atent și critic, cum s-au poziționat partidele față de români. Am înțeles că singurul partid care mai dorește să păstreze valorile românilor și se luptă pentru suveranitate este AUR.

Nu în ultimul rând, pentru că AUR  este implicat în a susține biserica și valorile creștine ale acestui popor. Singurul partid care se luptă pentru valorile tradiționale, respectiv ordodoxia este AUR. Am făcut politică din 2003 până în 2014. Din punct de vedere politic am atins toate etapele, nu m-am plimbat dintr-un partid în altul, nu sunt traseist politic.

Majoritatea stiți de ce nu am mai făcut politică până acum, 9 ani de necazuri, de dosare politice care mi s-au făcut, dar după 9 ani de umilințe am realizat că terminând cu achitare îmi doresc să mă reîntorc. Cred că fac bine ce fac astăzi, că revin într-un partid care se luptă pentru corectitudine, pentru poporul român si în justiție. Este mare lucru că un partid are curajul să abordeze astfel de probleme în zilele noastre când vedem cu ce se ocupă celelalte partide.

Am fost invitat să mă întorc în PNL și am refuzat pentru că, la acea vreme când am fost nevoit să mă retrag, colegii mi-au întors spatele. Trebuia să fim o echipă. Vin aici cu gânduri bune și le transmit colegilor că îmi doresc să facem treabă bună împreună.” a declarat Teodorescu.

Cătălin Teodorescu vine în AUR cu un CV puternic și cu notorietate

Cătălin Teodorescu a fost în perioada octombrie 2004 și ianuarie 2005 prefect de Argeș, între 2005-2007 președinte cu rang de secretar de stat al ANPC, în 2009 vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat al ANSVSA, iar între 2009 și 2011 vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat al ANRP. De asemenea, la alegerile din anul 2012, Teodorescu a obținut funcția de deputat de Argeș.

În 2014, Cătălin Teodorescu a fost nevoit să facă un pas în spate din prim-planul politic local și național în urma unor acuzații de abuz în serviciu. Timp de nouă ani, Teodorescu s-a luptat în Justiție pentru a-și dovedi nevinovăția. Și a reușit. În două dosare a fost achitat definitiv și declarat nevinovat pe motiv că fapta nu există, iar cel de-al treilea a fost clasat chiar de procurorii DNA.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.