prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cătălin Teodorescu tranșează problema Schengen: „Este o umilință și bătaie de joc la adresa românilor!”

„Așa zisa intrare a României în spațiul Schengen este o umilință și bătaie de joc la adresa românilor” a declarat Cărălin Teodorescu fost prefect și deputat de Argeș în urma declarațiilor făcute de premierul Marcel Ciolacu și de ministrul de Interne pe această temă. Fostul demnitar argeșean a susținut că libera trecere prin intermediul liniilor aeriene este doar o manipulare prin care „cei care sunt astăzi la guvernare, încearcă să mintă, să păcălească românii că au avut un mare succes pe această temă.

CITEȘTE ȘI: PRIMAR FUGAR – ÎNCARCERAT LA PENITENCIARUL RAHOVA! ANUNȚUL MINISTRULUI JUSTIȚIEI!

Realitatea este alta, Teodorescu declarând că doar un procent foarte mic dintre români vor beneficia de această măsură. „Poate dumnealor (n.r. – guvernanții) beneficază de așa zisa intrare în Schengen prin liniile aeriene pentru că fac parte din acel procent mic al românilor care merg cu avionul. Dar, oricum ei beneficiau de pașapoarte diplomatice” a declarat Cătălin Teodorescu.

„Românii nu sunt bătaia de joc și umilianța nimănui”

De asemenea, cozile care se întinde pe kilometri întregi de la punctele de frontieră vor continua să existe, deși austriecii au anunțat că această decizie a fost o măsură de care vor beneficia românii. „Atât timp cât austriecii, care au făcut opoziție pe această temă tot timpul, încearcă să ne mintă și să ne ducă de nas, vezi Doamne s-a cedat într-o anume parte, eu nu înțeleg de ce, dacă nu suntem în stare să stăm la masa Schengen, să avem drepturi depline în Schengen, de ce ei, în continuare, vor să stea la masa bucatelor românești?” a mai spus Teodorescu.

În aceste condiții, Cătălin Teodorescu a spus că românii trebuie să dea dovadă de solidaritate și să nu mai cedeze presiunilor făcute de austrieci pe tema aderării României la spațiul Schengen. Mai exact, Teodorescu a îndemnat la o atitudine mult mai fermă și la luarea unor măsuri în ceea ce privește multinaționalele austriece, astfel încât să se înțeleagă că românii nu sunt „bătaie de joc și umilianța nimănui”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs