prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Caz cutremurător! Și-a înjunghiat mama, supărat că l-a trimis la muncă!

Caz cutremurător! Și-a înjunghiat mama, supărat că l-a trimis la muncă!

Un caz cutremurător s-a petrecut recent după ce un bărbat și-a înjunghiat propria mamă, supărat că l-a pus să-și caute un loc de muncă. Din primele informații, se pare că cei doi locuiau în apartamentul mamei de mulți ani, iar singura sursă de venit era pensia mamei. Supărat că nu are bani, bărbatul și-a înjunghiat mama.

CITEȘTE ȘI: „LEGEA BIG BROTHER” PENTRU ȘOFERI!  DRUMURILE DIN ROMÂNIA, ÎMPÂNZITE DE RADARE. AFLĂ UNDE!

Nici măcar strigătele de ajutor nu l-au înduplecat, vecinii fiind cei care, speriați de strigătul femeii, au alertat autoritățile. Polițiștii ajunși la fața locului au găsit-o pe femeie plină de sânge, în agonie, cu mai multe răni pe corp.

„Striga tare, cerea ajutor, eu când am deschis ușa am văzut că e pe jos, ușa era deschisă, m-am gândit că i s-a făcut rău. Am sunat după salvare, o venit poliția. Era plin de sânge acolo.”, a declarat o vecină.

Femeia a fost transportată de urgență la spital cu un elicopter SMURD, starea ei fiind una foarte gravă. Bărbatul, care fugise de acasă, a fost găsit câteva ore mai târziu și dus la audieri. Acesta nu a opus rezistență. Cazul șocant s-a petrecut recent întru-un apartament din Sighișoara.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs