prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Caz șocant! De la botez la spital! „Am crezut că mor copilele, nu mai ştiam ce să fac, eram disperată!”

Caz șocant! De la botez la spital! „Am crezut că mor copilele, nu mai ştiam ce să fac, eram disperată!”  Zeci de persoane, adulți și copii,  au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară, după ce au participat la un botez care a avut loc la căminul cultural din comună. Organizatorii evenimentului susțin că mâncarea servită la eveniment a fost livrată de o firmă de catering.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: BĂTRÂNII DIN AZILE HRĂNIȚI CU CARNE EXPIRATĂ DIN NOIEMBRIE! NEREGULI GRAVE!

„Problema e că mâncarea a fost făcută de mult, că dacă se făcea în aceeaşi zi. Ei au fost, au dat comandă, au zis la ora cutare să vină cu mâncarea. păi dacă ei au făcut-o de trei zile pe căldurile astea, normal că s-a stricat mâncarea.”, a declarat unul dintre invitați.

Cei mai afectaţi au fost copiii, care imediat după ce au mâncat, au început să se simtă rău.10 copii cu vârste cuprinse între 1 şi 15 ani au fost internaţi la spital.

„Nu mai puteau să stea pe picioare, ameţeau, de două zile nu mâncaseră nimic, absolut nimic, un pahar de apă.”, a mai declarat un alt invitat.

„De pe la vreo 2 noaptea nu au mai putut, rău, rău, rău, am crezut că mor copilele, nu mai ştiam ce să fac, eram disperată.”, mai spune un alt invitat.

Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud a deschis o anchetă şi urmează să se stabilească vinovaţii în acest caz.

Alte șapte persoane au fost în aceeași situație, după mâncarea servită la o îmnormâtare. Mâncarea servită la cele două evenimente din judeţul Bistriţa-Năsăud, în urma cărora 25 de persoane s-au ales cu toxiinfecţii alimentare, a fost pregătită şi livrată de acelaşi restaurant din municipiul Bistriţa, a cărui funcţionare a fost oprită temporar în urma controalelor efectuate.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs