prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Caz șocant! Femeie de 38 ani, în comă după ce a fost bătută cu bestialitate de propriul şef!

Un caz șocant, de violență și agresiune asupra angajaților, s-a petrecut recent. O femeie de 38 ani, angajată a unui magazin, a fost bătută cu bestialitate, și lovită cu un topor până a intrat în coma, chiar de șeful ei. Motivul este unul halucinant: angajata sătulă de comportamentul șefului ei a decis, după doi ani de când lucra ca vânzătoare la acel magazin, să își dea demisia.

CITEȘTE ȘI: ACUM! DUBĂ ÎN FLĂCĂRI LA CURTEA DE ARGEȘ! POMPIERII-INTERVENȚIE DE URGENȚĂ!

Patronul firmei, un bărbat de 47 ani, nu a acceptat plecarea femeii și de frică că va rămâne fără angajată, a recurs la un gest extrem. A chemat-o pe femeie să își dea demisia și să îi dea diferența de bani, însă lucrurile nu au decurs în acest mod. Ajunsă în biroul lui, femeia a fost închisă și lovită cu bestialitate cu un topor. Ulterior, patronul a plecat, lăsând-o pe femeie într-o baltă de sânge.

Cu ultimele puteri, femeia s-a urcat în mașină și a reușit să ajungă acasă. În fața ușii, cu răni grave, femeia s-a prăbușit. Soțul ei a fost cel care a găsit-o și a dus-o de urgență la spital. În acest moment, starea de sănătate a femeii este gravă, aceasta fiind în comă. Caul şocant s-a petrecut recent în comuna Şimian din judeţul Mehedinţi. Bărbatul de 47 de ani, administratorul societății, a fost reținut.

„A depus cererea pentru demisie acum patru zile. Nu a vrut să o primească. I-a zis “să vii luni-marţi”. I-a trimis apoi mesaj să se ducă la lucru, să-şi depună demisia şi să-i dea diferenţa de bani. El în timpul acela când a zis că îi dă diferenţa de bani şi a încuiat-o în birou la dânsul şi a nenorocit-o cu toporul.”, a declarat Daniel Sabin Rascotă, soțul femeii.

„Secţia de poliţie rurală Şimian a fost sesizată de un bărbat din comuna Şimian, cu privire la faptul că soţia sa, o femeie de 38 de ani, ar fi fost agresată de administratorul societăţii la care lucrează, un bărbat de 47 de ani.”, precizează Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt IPH Mehedinți.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs