prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cazul orgia de la Costești: Cei trei acuzați de viol – scoși din arest!

Cei trei bărbați care au îmbătat și violat o femeie în noaptea de Revelion au fost lăsați în libertate, după ce au pretrecut o noapte în spatele gratiilor. Mai exact ei au primit control judiciar pentru 30 zile. Scandalul sexual de la Costești din noaptea de Revelion continuă să țină în priză organele de anchetă, care iau în calcul orice scenariu posibil.

CITEȘTE ȘI: „DOAMNE, CÂT DE CRUDĂ POATE FI VIAŢA!” CINE ESTE ALEXANDRU, TÂNĂRUL DE 31 ANI MORT SUBIT LA SERVICIU?

După apariția filmării orgiei în spațiul public, oamenii legii i-au identificat pe petrecăreți, dar și pe protagoniștii principali. Aceștia au fost aduși la audieri, iar cum primele date au dus către varianta violeului, a fost schimbată încadrarea juridică inițială, respectiv cea de ultraj contra bunelor moravuri. Astfel, s-a luat decizia reținerii unui tânăr de 22 ani și a doi bărbați pentru 24 ore. Acheta se dovedește a fi una greoaia, pistele ducând anchetatorii în mai multe scenarii posibile, acesta fiind și motivul pentru care s-a dispus controlul judiciar pentru numai 30 zile pentru cei trei petrecăreți. Judiciariștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în noaptea de Revelion în barul The Dream și stabilirea clară a infracțiunii.

Vă reamintim că de la distracție, până la orgie a fost doar un pas. Petrecăreții ar fi consins-o pe femeie să consume băuturi alcoolice și să întrețină relații sexuale. Inițial, cei mai în vârstă și-au „făcut numărul” cu ea, iar la final, iubitul său a fost cel care a încheiat violul în grup. Numai că, amicii săi au filmat scenele demne de filme nedestinate minorilor și au postat imaginile pe internet. Astfel, cazul a ajuns în vizorul anchetatorilor.

Poliția i-a identificat pe bărbații care au fost prezenți în locația respectivă la momentul filmării scenelor pornografice și a demaat verificările pentru a stabili  cu exactitate ce s-a întâmplat cu adevărat. Dacă, inițial, cercetările au început pentru nfracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri, încadrarea juridică a fost schimbată în cea de viol. În urma administrării probatoriului, atât tânărul de 22 ani, cât și doi amici de-ai săi au fost reținuți pentru 24 ore vineri seara, iar în cursul zilei de sâmbătă au fost plasați sub control judiciar pentru o perioadă de 30 zile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.