prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ceremonii religioase și depuneri de coroane de flori la Budeasa! Primarul Rachieru-alături de cetățeni!

Ceremonii religioase și depuneri de coroane de flori la Budeasa! Primarul Rachieru-alături de cetățeni!

 De Ziua Eroilor, în comuna Budeasa, la Monumentele Eroilor din Calotești, Gălășești, Valea Mărului și Budeasa Mare, în semn de recunoştinţă, au avut loc ceremonii religioase și depuneri de coroane de flori. Primarul Mihai Rachieru a fost prezent, ca de fiecare dată, alături de cetățeni, exprimându-și prețuirea și respectul pentru cei care, prin jertfă, au apărat libertatea și demnitatea poporului român.

„Hristos s-a Înălțat!
În fiecare an, de sărbătoarea Înălţării Domnului, este celebrată Ziua Eroilor dedicată tuturor soldaților care şi-au dat viaţa pe câmpurile de luptă pentru credinţă, libertate, dreptate, pentru apărarea ţării şi întregirea neamului.
Cu acest prilej, la Monumentele Eroilor din Calotești, Gălășești, Valea Mărului și Budeasa Mare, în semn de recunoştinţă, au avut loc ceremonii religioase și depuneri de coroane de flori.
La Biserica Gălășești, sărbătoarea a avut dublă semnificație, fiind și hramul Bisericii „Înălțarea Domnului”.
Așadar, încă o dată, îmi exprim prețuirea și respectul pentru cei care, prin jertfă, au apărat libertatea și demnitatea poporului român.”, este mesajul transmis de primarul Rachieru.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs