CFR a făcut anunțul! Biletele de tren mai scumpe de la 1 aprilie. Află cu cât!

CFR Călători a făcut anunțul! Și nu, nu este o păcăleală! De luni, 1 aprilie, biletele de tren vor fi mai scumpe. Ele vor costa, pe distanţe mari, aproape cât biletele de avion low cost.

CITEȘTE ȘI: CONSTRUCȚIA AUROSTRĂZILOR DIN ROMÂNIA – LA LIMITA BLOCĂRII! MOTIVELE SUNT IREALE!

Mai exact, se modifică modul de taxare în funcţie de numărul de paturi dintr-o cabină. CFR Călători anunţă că scumpirea va fi de 6 lei pentru cei care vor să își ia bilet cu loc la cușetă şi cu 15 lei pentru un loc la vagonul de dormit.

La vagoanele cușetă, suplimentele vor fi de 78 de lei pentru patul în cabină cu patru locuri și de 58 de lei pentru patul în cabină cu șase locuri, față de 72 de lei, respectiv 52 de lei în momentul de față.

În precedenta majorare a tarifelor pentru transportul feroviar de călători, operată în luna decembrie a anului trecut, biletele de tren s-au scumpit în medie cu 8,8%.

Interesant este că pentru distanţele mari, preţurile la biletele de tren sunt comparabile cu cele oferite de companiile low cost aeriene.

Scumpirea biletelor de tren, motiv de nemulţumire pentru români

Majorarea tarifelor vine în ciuda faptului că în trenuri nu au fost îmbunătățite condițiile, se plâng călătorii. Promisiunile autorităților de a moderniza parcul feroviar și infrastructura sunt făcute de mulți ani, dar nu s-au realizat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.