prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

CFR a făcut anunțul! Reduceri mari pentru călătoriile internaționale!

Până în data de 5 martie 2024, CFR Călători a anunțat că biletele pentru călătoriile cu trenurile internaționale vor fi disponibile cu o reducere de 15%. Această promoție este disponibilă pentru toate categoriile de călători: adulți, tineri, copii și seniori.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘEAN CELEBRU – ÎN CĂRȚI PENTRU PRIMĂRIA CAPITALEI! COALIȚIA VREA UN INDEPENDENT!

Cu Interrail, românii pot descoperi peste 30.000 de destinații din 33 de țări din Europa. Biletele Interrail Global Pass pot fi achiziționate de la casele de bilete din stațiile și agențiile CFR Călători, dedicate traficului internațional.

Interrail este valabil pentru cetățenii următoarelor țări:
Albania, Andora, Austria, Belgia, Bielorusia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Insula Barbatului, Insulele Aland, Insulele Feroe, Irlanda, Islanda, Italia, jachetă, jerseu, Kosovo, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, Republica Cehă, Republica Moldova, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican.
Poate fi folosit și de cetățenii altor țări, dacă la moment aceștia au viza de reședință în una din țările enumerate mai sus. Reședința trebuie dovedită prin documente oficiale.

Este important de menționat că prețurile promoționale nu se aplică pentru One Country Pass în Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Elveția și German Rail Pass.

Ce este Interrail Pass

Interrail Pass permite călătorii nelimitate cu majoritatea trenurilor din Europa, fiind o legitimaţie de călătorie nominală valabilă numai însoţită de un act de identitate.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 11 ani împliniţi în prima zi de valabilitate a Pass-lui, pot călători cu un Pass de Copil gratuit, atunci când călătoresc împreună cu un posesor de Pass de Adult. Călătoresc gratuit maxim doi copii însoţiţi de un adult posesor de Interrail Pass.

Pentru planificarea călătoriei, puteţi utiliza “Rail Planner App” (disponibil pentru iPhone şi Android), un instrument de informare cu ajutorul căruia puteţi să:

  • aflaţi rapid orele de plecare și de sosire pentru trenurile europene (funcţionează offline)
  • faceţi rezervări online (e-ticket)
  • găsiţi staţii de tren aflate în apropierea dumneavoastră
  • salvați cele mai frecvente căutări ca favorite
  • vedeți toate avantajele pentru deținătorii de Interrail Pass
  • vizualizați excursia cu trenul pe o hartă interactivă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs