prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cine este candidatul din partea Alianței Dreapta Unită la Primăria Pitești? Anunț de ultimă oră!

Alianța Dreapta Unită nu a ajuns la un consens în acest moment pentru un candidat comun pentru fotoliul de primar al Piteștiului, au anunțat Ludovic Orban și deputatul Adrian Miuțescu, membri fondatori și lideri ai Partidului Forța Dreptei. Deși Ionuț Moșteanu și-a anunțat intenția de a intra în cursa electorală pentru Primăria Pitești, în cadrul alianței nu s-a luat o decizie, aceasta urmând a fi discutată și anunțată în cursul săptămânii viitoare.

„Noi, ca formațiune politica, am invocat în fața ICCj excepția de neconstituționalitate a ordonanței de comasare. Noi am cerut ca alegerile să se facă la termen. Continuăm să ne batem și cerem Curții Constituționale să se grăbească și să soluționeze cu celeritate. Cu toate astea, în cazul în care nu vom reuși să facem ca instituțiile statului să soluționeze, vom participa la alegeri. Vom găsi cea mai bună soluție pentru a câștiga. În cele mai multe județe, vom încerca să mergem ca alianță. Pe noi nu ne deranjează dacă un partid vrea să meargă pentru o funcție”, a declarat Ludovic Orban.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs