prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cine sunt angajații care vor putea primi mai mulți bani de la 1 iulie! Anunț de ultim moment!

Cine sunt angajații care vor putea primi mai mulți bani de la 1 iulie! Anunț de ultim moment! Adrian Câciu, ministrul Finanţelor a anunțat recent că, o categorie de angajați, ar putea primi mai mulți bani, începând din luna iulie. Concret, este vorba despre tichetele de masă, în cazul cărora oficialii au propus majorarea lor, de la 30 de lei la 35 sau 40 de lei. Dacă se va adopta, românii angajaţi pot primi tichete de masă majorate de la data de 1 iulie.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: SE OPREȘTE CĂLDURA! AFLĂ DE CÂND!

„În cadrul unei reuniuniuni, s-au dezbătut propunerile organizațiilor sindicale de modificare și completare la Legii 367/2022 privind Dialogul Social.  În urma discuțiilor, premierul Nicolae-Ionel Ciucă a dispus ca până pe 15 mai, Consiliul de Dialog Social de la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale să agreeze formula finală pentru viitorul cadru normativ.”, se arată în comunicatul Executivului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs