CLĂDIRE NOUĂ PENTRU POMPIERII DIN MIOVENI!

Începând de azi, Detașamentul de Pompieri Mioveni beneficiază de o nouă clădire administrativă, lucrările acesteia fiind finanțate de către Consiliul Local Mioveni.
La ceremonialul militar și religios au participat Inspectorul șef al I.S.U. Argeș, col. Alin Berevoeanu alături de echipa sa, președintele CJ Argeș, Ion Mânzână alături de vicepreședintele Adrian Bughiu, suprefectul Ciprian Neculăescu, col. Toma Cezar, Inspector Șef al I.J.J. Argeș, conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, reprezentanții ICN RATEN, precum și ai altor instituții colaboratoare, primarii localităților din raionul de intervenție, consilieri județeni și locali.
Noua clădire este formată din două corpuri cu regimuri de înălțime diferite, un corp cu regim de înălțime parter, în care va funcționa un garaj în care pot staționa trei autospeciale de mare capacitate și un corp cu regim de înălțime P+2E, care are rol de clădire administrativă.
Detașamentul de Pompieri Mioveni deservește din punct de vedere al intervențiilor un număr de 11 localități, reprezentânt peste 78.000 cetățeni și a fost înființat în anul 2002.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.