prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

CNAS angajează cinci IT-iști, pe salarii de aproape 4 mii de euro! Ce condiții trebuie să îndeplinești?

CNAS angajează cinci IT-iști, pe salarii de aproape 4 mii de euro! Ce condiții trebuie să îndeplinești?

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a dat start recrutărilor în domeniul IT&C. Concret, se caută, cinci specialiști în tehnologia informației și comunicațiilor, iar salariul oferit este de 19.857 de lei, echivalentul a 3.971 de euro.

CITEȘTE ȘI: DOLIU LA AMBULANȚA ARGEȘ! A MURIT UN ȘEF AL INSTITUȚIEI!

CNAS a anunțat recent că vrea să constituie o echipă de specialiști de vârf în tehnologia informației și comunicațiilor, pentru o serie de proiecte informatice de anvergură prin care se va asigura digitalizarea completă  a sistemului de asigurări sociale de sănătate: rearhitecturarea, redimensionarea și standardizarea platformei informatice a asigurărilor de sănătate (PIAS), digitalizarea documentelor și înscrisurilor medicale utilizate în sistemul de asigurări sociale de sănătate (certificatele de concediu medical, biletele de trimitere, scrisorile medicale și multe altele), rețeta electronică europeană în Romania, dosarul electronic de sănătate la nivel european.

„Dacă ai experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date, ești candidatul potrivit!”

Termenul limită pentru înscrieri la concursul de angajare organizat de CNAS este 2 octombrie 2023, iar proba scrisă va avea loc pe 9 octombrie 2023, potrivit unui anunț publicat atât pe pagina CNAS, cât și pe cea a președintelui Andrei Baciu: „Dacă ai experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date, ești candidatul potrivit! Proba scrisă va avea loc pe 9 octombrie 2023, iar termenul limită pentru înscrieri este 2 octombrie 2023.”

Durata contractului de muncă este pe perioadă determinată, respectiv pe perioada dezvoltării fiecărui proiect/nivelul maxim de salarizare va reprezenta de 5 ori valoarea câștigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2023, se precizează în anunțul concursului.

Criteriile de evaluare în baza cărora se va realiza monitorizarea activității sunt: înțelegerea terminologiei de lucru și termenilor folosiți în vorbirea tehnică, dialogul cu interlocutorul să fie deschis, prietenos și fără ambiguități, capacitatea de a asculta cu atenție și capacitatea de înțelegere a activitățile desfășurate în organizație.

Mai multe detalii și condițiile de participare pe site-ul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate sau AICI.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs