Comuna unde nu se aprinde lumina pe ulițe dar nici Flacăra Centenară!

4

Comuna unde nu se aprinde lumina pe ulițe dar nici Flacăra Centenară! Este condusă de un primar de la PSD, de la Revoluție încoace și stă cel mai jalnic la capitolul investiții. Drumurile sunt ciuruite de gropi, nu există becuri în stâlpii de electricitate de pe margine drumurilor și multe altele.

„Flacăra Centenară” nu se va aprinde la Godeni, localitatea condusă de Ion Pădureanu fiind printre puţinele din Muscel şi, probabil, singura cu un social-democrat la cârma primăriei care nu organizează Ziua Comunei.

Şi niciun alt eveniment în cadrul căruia Anul Centenar să fie marcat la fel ca în restul judeţului, unde ceremoniile tradiţionale au fost completate, în 2018, cu momentul dedicat marcării celor 100 de ani trecuţi de la Marea Unire. Consilierii locali i-au cerut, nu o dată, primarului să se mobileze şi să-i mobilizeze, pentru a organiza împreună Ziua Comunei, şi, de fiecare dată, răspunsul s-a legat de bani.

Ultima dată i-au solicitat-o la şedinţa Consiliului Local de la sfârşitul lunii august, când Tudor Pătrana a redeschis subiectul: „Ar trebui să organizăm şi noi Zilele Comunei. Bugetul este mic, dar poate contribuim şi noi, găsim sponsori. Este păcat, avem copii talentaţi.” „Consiliul Judeţean o să aprobe participarea fanfarei şi orchestrei Teatrului „Alexandru Davila”, dar trebuie şi o sponsorizare, pentru a ne ridica la nivelul altor comune”, a replicat primarul Ion Pădureanu, care n-a zis nici „da”, nici „ba”. Dar mai mult e spre „ba”, întrucât cu serbările programate de Sfântul Dumitru – pe care, în Muscel, le-a organizat Schitu Goleşti – se încheie calendarul de Zile ale Comunei în Muscel.