prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Conf. univ. dr. Adrian Tase: „Oamenii trebuie să se vaccineze pentru că beneficiul vaccinului este imens față de riscurile care sunt, de fapt, minime”

Caravana Vaccinării sosită weekend-ul trecut în Argeș, a strâns la o laltă, pe lângă sutele de argeșeni care au dorit să se informeze și să se imunizeze, și medici specialiști de renume din județ. Prezent la eveniment a fost și renumitul medic cardiolog Adrian Tase. Cunoscut pentu profesionalismul de înaltă ținută, precum și pentru întreaga sa activitate în slujba medicinei și a progresului în domeniu, Conf. univ. dr. Adrian Tase a prezentat și de această dată, în contextul pandemiei actuale, sfaturi utile pentru piteșteni. Cunoscut și pentru nenumăratele apariții în media, Dr. Adrian Tase, se gândește la cetățenii din județ și le oferă și de această dată sfaturi utile, ajutându-i să depășească mai cu precauție și mai ușor această perioadă grea. Dr. Adrian Tase este cunoscut de pacienţii din județ și nu numai ca un valoros medic cardiolog, domnia sa desfăşurând o vastă activitate ştiinţifică, concretizată în numeroase lucrări prezentate fie la Piteşti, fie în ţară sau în străinătate.

Doctorul Adrian Tase a făcut apel către cetățeni să se vaccinize, să se informeze și să respecte regulile igienico-sanitare, afirmând că singura soluție pentru ieșirea din criza sanitară este vaccinarea, motiv pentru care cei care se tem de vaccin să vină să asculte părerile specialiștilor.

„Boala COVID-19 este extrem de periculoasă și perfidă, poate produce forme grave, iar unii oameni pot rămâne cu long-COVID, cu complicații pe viață, cardiace, pulmonare, renale, cerebrale, în cazul în care supraviețuiesc. Anul 2020, am învățat să purtăm masca și iată că o purtăm în continuare și ne protejează. Anul 2021, am învățat că vaccinul este bun și îl folosim în continuare. În anul 2022 vor apărea medicamente țintite care vor face din COVID-19 o boală tratabilă. Dar până atunci trebuie să ne protejăm. Așa cum în urmă cu câteva luni valul patru a fost anunțat, iar multă lume a ignorat și am fost luați prin surprindere, iată că valul cinci a venit în Europe de Vest și trebuie să ne protejăm pentru următoarele doua, trei luni prin vaccinare. Cu două excepții: persoanele imunodeprimate și cei care au făcut COVID în ultimele luni, oamenii trebuie să se vaccineze pentru că beneficiul vaccinului este imens față de riscurile care sunt, de fapt, minime.”, a precizat medicul cardiolog Adrian Tase.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.