Confruntarea titanilor în PSD Argeș: Ion Mînzînă vs Maria Dinu!

212

Au început „să se ascută săbiile” în PSD Argeș! Social democrații argeșeni își vor alege sâmbăta noua conducere. După ce Șerban Valeca a ales sau a fost sfătuit să facă un pas în spate, lupta se va da între vicepreședintele CJ Argeș, Ion Mînzînă și administratorul județului, Maria Dinu.

Ambii vin cu o susținere puternică din spate, fiecare având atuurile și dezavantajele sale. Spre exemplu, Mînzînă se bucură de susținerea majorității primarilor din Argeș, iar Maria Dinu are susținerea celui care a fost timp de ani de zile cel mai puternic om din Argeș și unul dintre cei mai influenți membrii PSD – Constantin Nicolescu.

Mai mult, taberele celor doi fac ca aceste alegeri să fie unele imprevizibile. Mai exact, susținătorii celor doi candidați sunt persoane cu o influență puternică între membrii județului, astfel încât câștigătorul să fie desemnat la o diferență extraordinar de mică.

În schimb, pe lista cunoscută în prezent, candidează și deputatul „Cătălin „Mitralieră” Rădulescu, care, potrivit surselor noastre, ar putea prinde ceva voturi, dar este pe departe de a ajunge în fruntea PSD Argeș.

Vă reamintim că pesediștii argeșeni își vor alege noua conducere sâmbătă, 18 ianuarie, începând cu ora 14.00.