Consilierii județeni ALDE – „bibelourile” obediente ale PSD!

DISTRIBUIȚI
dav

Coaliția PSD – ALDE trăiește bine mersi în Argeș! Consilierii județeni democrat liberali s-au raliat celor social democrați și au refuzat să participe la votul moțiunii de cenzură împotriva președintelui Dan Manu. Liderul de grup al aleșilor județeni ALDE, Aurel Iacșa a motivat că aceasta a fost decizia în Biroul Politic Județean și nu avea ce să facă.

În schimb, în motivarea sa, Iacșa a arătat cât de obedienți sunt consilierii județeni ALDE în fața PSD-ului. Mai exact, ar mai fi fost un pas mic până consilierul județean democrat liberal i-ar fi adus elogii lui Dan Manu, după modelul Coreea de Nord.

„Conducerea CJ Argeș și-a făcut treaba destul de bine. Președintele Manu și-a arătat interesul, chiar dacă nu are o experiență politică în spate. S-a văzut că are în spate un monstru politic, în persoana domnului Mînzînă, care este un politician vechi și cu finețea Simonei Brătulescu, și dorința ei de muncă, au făcut o echipă bună.
La fel cum am spus și în ședință, hotărârea consilierilor ALDE este una administrativă nu politică, iar dacă la București s-au luat unele decizii politice pentru ieșirea de la guvernare și susținerea guvernului liberal, noi trebuie să luăm hotărâri administrative.
Am fost abordat de către dl Mițescu și l-am îndrumat către președintele Simona Brătulescu. Dacă în Biroul Politic se lua decizia să votăm, o făceam” a motivat Iacșa.
Aurel Iacșa – consilier județean ALDE

Noaptea visează investiții în județ, ziua le uită

Managementul dus atât de bine de către președintele Dan Manu a dus ca în trei ani și jumătate să nu fie finalizată nicio investiție majoră în județul Argeș. Consilierul județean ALDE, Aurel Iacșa, se pare că visează noaptea cât au tras consilierii județeni pentru bunăstarea celor care i-au trimis în Cosiliul Județean, iar la conferințele de presă spune lucruri trăsnite.

„Mai mult, prin expunerea de motive și explicațiile domnului Manu, se vedea clar că este o chestie cu iz politic. Am stat de vorbă cu colegii să nu votăm. Același vot secret a fost și în alte situații când dumnealor nu au votat. Așa s-a întâmplat și la proiectul de buget, cu toate că opoziția comentează la fiecare ședință. Prin expunerea de motive a domnului Miuțescu trebuia să fim de acord că consilierii județeni nu au făcut nimic”

Mai mult, provocat să dea un exemplu de investiție în județ, Iacșa a rămas subit fără voce.