Consilierii locali din Câmpulung aleargă după experiențe pe la greci!

4

Consilierii locali din Câmpulung aleargă după experiențe pe la greci! Într-un an, câțiva aleși ai urbei muscelene au plecat de două ori pe urmele zeilor, în Xanthi. Acum pentru că sunt zilele orașului grecii după ce au participat la Câmpulung, tot de zilele orașului i-au invitat din nou pe câmpulungeni.

De data aceasta pleacă consilierii de la PSD, iar liberalii i-au acuzat că și-au făcut planurile pe la băutură cu cine să plece în delegație și ca atare nu vor să desemneze niciun candidat atunci când primarul Liviu Țâroiu le-a cerut acest lucru.

Aleșii Câmpulungului au parte de cazare și o masă gratuită iar cheltuielile pentru transport au fost suportate de primăria Câmpulung, după ce s-a votat proiectul în ședința ordinară de la sfârșitul lunii august.

Delegația formată din consilierii Marin Stanciu și Constantin Staicu, profesorul Ion Georgescu cel care a închegat relația dintre câmpulungeni și greci de-a lungul timpului fiind dirijorul Corului Orfeu, recunoscut internațional, este condusă de viceprimarul Șerban Mărgărin Blidaru.

Cu toții au declarat că pleacă în schimb de experiență pentru că grecii vor să se înfrățească cu municipiul Câmpulung și să implementeze apoi proiecte pe plan local pentru că au mai mare acces la ele decât românii.