prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Copii de șefi din DNA și Justiție-traficanți de droguri în școli și licee!

Copiii unor personalități celebre-traficanți de droguri în școli și licee! Șapte suspecți au fost reținuți și alți trei plasați sub control judiciar într-un mega dosar de traffic de droguri în școli și licee în care au fost audiate 22 de personae. Din primele informații, se pare că traficanții erau, în majoritatea cazurilor, copiii unor cunoscute personae din administrație și justiție.

CITEȘTE ȘI: PROCURORII DIICOT AU DESCINS LA GROAPA DE GUNOI DE LA ALBOTA! CINE ESTE VIZAT ÎN MEGADOSARUL DEȘEURILOR!

Concret, potrivit DIICOT, tinerii vindeau droguri elevilor chiar în casele în care locuiau cu părinții sau în aproipierea școlilor unde învățau. Operațiunea Meduza, așa cum a fost numită, este cel mai mare dosar instrumentat cu elevi și studenți.   În urma a 23 de percheziții la domiciliile suspecților, procurorii au găsit cantități mari de droguri și sume mari de bani. Prețurile practicate de aceștia erau de 100 euro gram/cocaina, 50 lei gram/iarba.

Printre suspecți se pare că este și fiul lui Traian Hristea, secretar de stat în cadrul MAE, dar și fiul Feliciei Crăciun, consilieră în cadrul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni. Tatăl celui din urmă este expert pe probleme financiare la DNA.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.