Copil de 11 ani tâlhărit în centrul Piteștiului! Hoțul, tot minor, arestat!

Un băiat de 17 ani a fost arestat după ce a tâlhărit un copil de numai 11 ani, chiar în centrul Piteștiului. În urmă cu o săptămână, copilul care se plimba prin centru s-a trezit tâlhărit și fără bani în doar câteva secunde. În urma incidentului, copilul de 11 ani a mers, împreună cu părinții la poliție unde au depus plângere. Băiatul de 17 ani a fost prins iar următoarele 30 de zile le va petrece în arestul poliției.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV! FETIȚĂ DE 10 ANI-SPULBERATĂ PE O TRECERE DE PIETONI! ȘOFERUL A FUGIT!

„În ziua de 18 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției nr.1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un minor de 17 ani, din comuna Tufeni, județul Olt.

Din cercetări, s-a stabilit că în seara zilei de 14 octombrie a.c., în jurul orei 21:30, cel în cauză ar fi sustras de la un minor de 11 ani, suma de 100 de lei. După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În ziua de 19 octombrie a.c., tânărul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.”, precizează IPJ Argeș.

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.