prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Copil de 14 ani sfâșiat de urs! Se zbate între viață și moarte!

Doi copii, frați, au trecut prin spaima vieții lor când, din senin, s-au trezit cu un urs lângă ei.  Animalul i-a atacat pe amândoi, iar băiatul mai mic, de 14 ani, a fost atacat și târât pe câmp minute la rând. Băiatul a ajuns în stare gravă la spital iar medicii se luptă să îi salveze viața.

CITEȘTE ȘI: MICROBUZ PLIN CU ROMÂNI-IMPACT DEVASTATOR! DOUĂ PERSOANE AU MURIT PE LOC, ALTE OPT ÎN STARE GRAVĂ!

Fraţii erau cu oile pe o păşune montană din satul Lepşa când au fost atacaţi. Băiatul de 23 de ani, era în faţa oilor cu câinii, în timp ce adolescentul de 14 ani mâna animalele din spate. Acolo a venit şi ursul. „Dintr-o dată l-a auzit ţipând pe ăsta micul şi când îşi aruncă ochii înapoi îl vede cum fugea ursul cu el în gură, a fugit repede înapoi, s-a dus după urs, l-a lăsat pe ăsta mic, l-a trântit de pământ.”, a declarat tatăl copiilor.

CITEȘTE ȘI: VIOLATĂ CU DEGETUL ȘI BĂTUTĂ CU BESTIALITATE! DRAMA UNEI TINRE CARE A AVUT ÎNCREDERE ÎNTR-UN BĂRBAT PE CARE L-A CUNOSCUT LA MÂNĂSTIRE!

După ce băiatul de 14 ani a fost atacat, ursul s-a îndreptat și către fratele lui, de 23 de ani. Norocul lor au fost câinii, care au reuşit să pună ursul pe fugă. Disperat, fratele cel mare l-a luat pe adolescent în braţe şi a alergat cu el până la o cabană din zonă. Proprietarul a sunat la 112 şi i-a acordat băiatului primul ajutor până când au venit salvatorii. Ambii au fost duşi de urgenţă la spital. “Are şase coaste rupte, l-au operat, i-au scos splina, multiple răni… acum nu s-a stabilit cu plămânii dacă sunt sparţi sau nu.”, a declarat tatăl copiilor.

„Era plin de sânge, săracu, era muşcat de mână, la burtă, un copil de 14 ani. L-am ţinut săracu pe mână, că nu mai putea să îşi ţină nici mâna.”, a declarat un martor.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs