prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cosmin Petrescu: Îmi doresc ca din 9 iunie Curtea de Argeș, “orașul regal”, să pornească pe calea dreaptă!

Președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu a făcut, ieri, pasul oficial pentru alegerile locale și și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului.

“De ce fac acest pas? Pentru că iubesc Curtea de Argeș și pentru că refuz să stau pe margine văzând cum orașul nostru suferă din cauza lipsei de viziune și de implicare reală. Am proiecte concrete prin care putem pune “orașul regal” pe calea cea dreaptă și nu voi accepta compromisuri când vine vorba de binele comunității noastre. Născut și crescut în acest oraș minunat, am o legătură profundă cu fiecare colț al acestui loc. Am învățat la liceul Vlaicu Vodă și am urmat apoi studiile universitare la ASE București. Acum mă întorc acasă pentru a dezvolta orașul și pentru a le aduce oamenilor soluții reale și un trai mai bun”, a spus candidatul liberal la primărie.

În calitate de președinte al PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu a reușit să miște lucrurile în direcția bună. A promovat dialogul civilizat și constructiv, a adus oameni noi și idei proaspete în Consiliul Local, a inițiat proiecte menite să aducă beneficii imediate comunității. Un proiect important implementat oraș este bugetul participativ.

“Îmi doresc ca din 9 iunie Curtea de Argeș, “orașul regal”, să pornească pe calea dreaptă, iar eu mă angajez să fiu motorul acestei transformări. Am luptat mult pentru promovarea Transfăgărășanului și, alături de voi, pot face din Curtea de Argeș o capitală a turismului românesc, aducând astfel binele în comunitate. Am avut parte de prea mult scandal, promisiuni încălcate și incompetență în administrația locală a orasului Curtea de Argeș. E timpul pentru altceva.

Alături de mine am o echipă liberală puternică: Liviu Nicolae, un susținător al mediului de afaceri argeșean, Mădălin Marinescu, consilier local cu multă experiență, Andrei Sorescu, președintele Tineretului Național Liberal Curtea de Argeș și doamna Mari Dumitrache, din partea Organizației Femeilor Liberale.

În echipă cu Radu Perianu, candidatul PNL la Consiliul Județean Argeș, vom avea succes cu proiectul liberal Pitești Tech City, contribuind astfel la modernizarea întregului județ. Vreau să mulțumesc în mod special doamnei Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș, pentru susținerea și pentru încrederea acordată în această călătorie spre un oraș prosper și bine gestionat”, a declarat candidatul PNL la primăria Curtea de Argeș.

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs