prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Crimă cu premeditare! Criminalul de la Bascov voia să își omoare familia de mai multă vreme!

Criminalul din comuna Bascov, care și-a omorât sora, fratele, părinții și nepoata de numai cinci ani, a premeditat crima! După ce a fost salvat în ultima secundă de jandarmii argeșeni care l-au găsit în pădurea de lângă locuința în care s-a petrecut masacrul în momentul în care voia să își pună capăt zilelor, bărbatul a fost dus la audieri, unde le-a spus oamenilor legii că se gândea de mai multă vreme să își ucidă familia. Potrivit unor surse judiciare, acesta nu a vrut să spună mai multă detalii.

Vă reamintim că astăzi, în jurul orelor 16.00, capul familiei, colonel în rezervă și medic la Spitalul Militar din Pitești a fost cel care a făcut înfiorătoarea descoperire. Soția sa, asistentă și ea la Spitalul Militar, părinții și fratele ei, dar și fetița de șase ani fuseseră înjunghiați până la ultima suflare de propriul cumnat. Acesta nu făcuse niciodată astfel de probleme familiei și nici nu ar fi dat semne că ar putea fi considerat un pericol atât de mare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs