prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Crimă șocantă! Pensionară ucisă cu sălbăticie de două copile de 14 și 15 ani!

O crimă îngrozitoare s-a petrecut recent după ce o femeie de 67 ani ani a fost ucisă cu bestialitate de două fete de 14 și 15 ani. După ce au ucis-o pe bătrână cu 37 lovituri de cuțit, fetele au acoperit-o cu o plapumă și au aruncat cuțitele într-o fântână din fața casei.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: AȘTEPTAREA A LUAT SFÂRȘIT! ASTĂZI SE DESCHID FARMACIA TEI ȘI BEBE TEI! CU CE SURPRIZE SUNT AȘTEPTAȚI CLIENȚII!

Totul s-a petrecut chiar în casa bătrânei unde fetele au ar fi intrat într-un conflict ea, ulterior cearta degenerând într-o bătaie. Crima îngrozitoare s-a petrecut în satul Ghermănești din Moldova.

„În rezultat, acestea pe rând i-au aplicat femeii multiple lovituri de cuțit pe diferite regiuni ale corpului, au acoperit-o cu o plapumă și s-au eschivat de la fața locului, iar  cuțitele le-ar fi aruncat într-o fântână de lângă gospodăria victimei. Minorele nu sunt la prima abatere de la lege, fiind implicate în mai multe cazuri de bătaie în diferite sectoare ale capitalei, iar unele imagini de agresiune au fost distribuite în mediul online. Una dintre ele este plasată într-un Centru de plasament în situații de risc din capitală pe care îl părăsește des fără a înștiința responsabilii. Precizăm faptul că în fiecare caz poliția a intervenit, solicitând implicarea imediată a specialiștilor pentru responsabilizarea și corectarea comportamentului minorei, dar și examinarea stării sale de sănătate, precum și pentru a preveni ca aceasta să comită alte infracțiuni”, precizează Poliția.

Femeia are un fiu care a fost anunțat de autorități. Acesta a declarant că este șocat de cruzimea cu care a fost ucisă mama lui.

„37 de tăieturi, ce le-a trebuit lor, ce le-au trebuit lor, măcar să fi fost bogată, dar o băbuță săraca. Iaca de aici, din fântână, au scos două cuțite, dar cât săraca s-a chinuit săraca babă, bătrânică săraca.”, a declarant, în lacrimi, fiul femeii.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs