prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Criminalul cu drujbă din Olt – prins la o stână ascuns în fân! Polițiștii l-au cautat două zile!

Criminalul din Olt care a omorât un bărbat tăindu-l cu drujba a fost prins după două zile de căutări, ascuns printre niște baloți de fân, într-o stână. Polițiștii au găsit și arma crimei, drujba, pe care acesta ar fi încercat s-o vândă pentru a face rost de bani. Cele circa 48 de ore de cautări au pus la grea încercare polițiștii din cauză că bărbatul de 25 de ani e cunoscut cu afecțiuni psihice și are antecedente.

CITEȘTE ȘI: PREȘEDINTE CJ, IMPLICAT ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE! ARUNCAT DE TIR ÎN ȘANȚ!

Reamintim faptul că, o crimă care zguduie dein temelii România s-a petrecut în seara Ajunului de Crăciun, când un tânăr de 25 ani, cunoscut cu probleme psihice, s-a luat la ceartă cu prietenul de pahar, l-a lovit cu tot ce a apucat, l-a decapitat cu drujba și s-a făcut nevăzut.

Potrivit apropiaților, bărbatul de 25 ani ar fi „moștenit” boala de la mama sa și nu este pentru prima dată când ajunge în atenția autorităților. Acesta ar fi violat o bătrână în umră cu câțiva ani, iar pentru această faptă și-ar fi petrecut o perioadă într-un sanatoriu pentr tratament.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs