prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, prim-vicepreședinte PSD Argeș: „Este al doilea proiect pe care Rotary Club îl realizează, în decurs de un an, pe domeniul public, cu beneficii directe pentru piteșteni.”

Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, prim-vicepreședinte PSD Argeș:  Este al doilea proiect pe care Rotary Club îl realizează, în decurs de un an, pe domeniul public, cu beneficii directe pentru piteșteni.
După ce în septembrie, anul trecut, au marcat un traseu cu inimi roșii – Promenada Inimilor – în Lunca Argeșului, în cadrul unei campanii de încurajare a mișcării pentru sănătate, acum, în primăvara lui 2023, Piteștiul își primește „ceasul de la #Trivale” înapoi, grație Rotary Club.
Mulți dintre noi, cei trecuți de prima tinerețe, ne amintim de întâlnirile de „la ceas”, și iată că, de astăzi, tinerii au ocazia să recunoască ceea ce era cândva un simbol al Piteștiului!
Mulțumesc Rotary Club și domnului președinte, av. Dragoș Nicolescu!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs