CS Mioveni, revenire spectaculoasă!

DISTRIBUIȚI
cs mioveni vic

CS Mioveni a obținut o victorie nesperată în meciul de pe teren propriu cu Academică Clinceni,scor 3-2 după ce la pauză au fost conduși cu 0-2. Hristu Chiacu a deschis scorul pentru oaspeți după numai 14 minute. Fostul jucător al lui Dinamo a reușit dublă în minutul 31 cu un șut din mijlocul careului. Galben verzii au revenit de la cabine mai hotărati și au redus din diferentă prin Florescu care taxează o gafă a apărării ilfovenilor și reduce din handicap  în minutul 48.  Echipă lui Florin Marin a obținut egalarea în minutul 78 când Ionuț Stoica l-a învins pe Matache cu o lovitură de cap. Ultimul gol a fost  primit cu cinci minute înainte de final după un ricoșeu nefericit ce i-a pus lui Nilă balonul în gheată la 3 metri de linia porții. Cu această victorie, CS Mioveni face 57 de puncte și urcă pe locul 3 la egalitate de puncte cu Sepsi OSK.

 CS Mioveni: Popescu – Tirică, Gugu, I. Stoica, E. Stoica – Biceanu (Iamandi 77′), Galan (Neagoe 46′) – Rădescu, Florescu, Ayza (cpt.), Năstăsie (Nilă 46′)

 Academică Clinceni: Matache – Venter, Nitu, Chindris, Perju – Gheorghe (cpt.), Udrea, Marin, Pulhac  (Benzar 56′) – Coman (Ion 84′), Chiacu (Lazăr 70′).

Text: Gabriela Neacșu; Video-Mihai Neacșu