Cum să te alegi cu un mandat de deputat şi să părăseşti judeţul după modelul Gerea

114
andrei gerea54565

Ai prins un post călduţ şi bine remunerate de pe seama votanţilor din judeţ şi după vrei să fugi cât te ţin picioarele de toate problemele cu care se confruntă acesta şi nu ştii cum? Nu e nicio problemă! Ai un model care te poate învăţa cum să faci asta!

Este vorba de deputatul ALDE Andrei Gerea care când s-a văzut cu mandatul primit prin redistribuire a dat bir cu fugiţii la Capitală. Dar, acesta lucuru nu este unul nou, ci demnitarul îl practică încă din primele zile ale primului mandat de parlamentar.

Face declaraţii publice fără să aibă nicio legătură cu judeţul, calcă o data pe an să vadă dacă ceata care l-a dus în Parlament mai există şi “face drumuri la Constanţa pentru a une în ordine lucrurile la organizaţia de acolo”. În schimb, Andrei Gerea a dovedit în nenumărate rânduri că ceea ce promite în campaniile electorale nu va face, în veci din lista sa de priorităţi ca deputat sau chestor al Camerei Deputaţilor.

Mai mult, după ce a fost dat dispărut din Argeş, aflăm că a fost numit preşedintele ALDE Constanţa pentru “rezultatele bune” pe care le-a avut în judeţ. Şi asta în condiţiile în care organizaţia argeşeană de abia a trecut pragul electoral şi printr-un noroc choir postul de deputat nu i-a revenit liderului PMP Argeş, Cătălin Bulf. Dar, legăturile puternice cu organizaţia central îşi arată efectul! Gerea plecaă la malul mării, unde vara poate să îmbine plăcutul cu utilul! Mai face o şedinţă, se mai duce la plajă, maid ă două telefoane, iar după se duce să înnoate în mare sau la o partidă de pescuit.

Revenind la partea de promisiuni,  Gerea s-a lăudat în fiecare campanie că va salva Arpechimul. În schimb, staţia petrochimică este dezmembrată zilnic de rromi pentru “fer vechi”, angajaţii care au mai rămas trăiesc la limita subzistenţei şi ori de câte ori se ia în calcul privatizarea Oltchim, Arpechimul este lăsat pe lângă. Mai mult, despre acest subiect, Andrei Gerea a declarant public într-o conferinţă de presă că în perioada în care a fost ministru “atât am putut să fac”.

Lista parlamentarilor din Argeş care trag chiului este mare, dar nici unul nu a dat bir cu fugiţii după ce s-a văzut ales.