prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cum va arăta noul Spital Municipal din Pitești! Video de excepție!

Cum va arăta noul Spital Municipal din Pitești! Video de excepție! Imagini exclusive cu mult doritul Spital Municipal din Pitești au fost prezentate astăzi de viceprimarul orașului, Gelu Tofan, unul dintre cei mai fervenți susținători ai acestui obiectiv.  Deși de la idee la realizarea ei sunt mulți pași de făcut, cel puțin în teorie, până în acest moment, toate aspectele sunt pozitive. Ba chiar mai mult, imaginile video prezentate și fotografiile din proiect transferă Piteștiul într-un oraș al viitorului modern.

CITEȘTE ȘI: GELU TOFAN: „M-AM ÎNCĂPĂȚÂNAT SĂ MAI RĂMÂN VICEPRIMAR (…) TREBUIE SĂ CONTINUI ȘI CU AL DOILEA MADAT.”

„Obiectivul general al proiectului constă în realizarea unei unități spitalicești cu aproximativ 250 de paturi  cu posibilitate de extindere pana la 500 paturi, cu secții diverse și ambulatoriu integrat: neurologie și neurorecuperare, oncologie (spitalizare se zi si continua), cardiologie, oftalmologie (spitalizare de zi și continuă), gastroenterologie, ATI, îngrijiri paliative, diabet – Boli de nutriție, laborator de analize, radioterapie, tomograf, RMN, Telemedicina, Sectie Mari arși, UP.”, a anunțat Gelu Tofan pe facebook.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs