Cumplit! Minoră de 14 ani violată și sechestrată de un bărbat de 39 de ani!

4
violata deget

O minoră de 14 din comuna argeșeană Corbeni a fost violată și sechestrată de un bărbat de 39 de ani din aceeași localitate.

Potrivit anchetatorilor, fata a mers aseară cu tânărul de 19 ani acasă la celălalt bărbat pentru a lua lemne, iar la un moment dat bărbatul a plecat. În acel timp, cei doi au întreținut relații sexuale. După ce au „consumat momentul”, tânărul a plecat.

La scurt timp, s-a întors bărbatul de 39 de ani, care la rândul său a vrut să profite de minoră, așa cum s-a mai întâmplat și în trecut. De această dată, fata a refuzat, lucru care l-a enervat la culme pe violator.

Acesta a bătut-o, a violat-o și nu a mai lăsat-o să plece. Din fericire, în cursul nopții minora a reușit să iasă și să sune o vecine căreia i-a povestit prin ce a trecut, femeia sesizând ulterior oamenii legii.

Cei doi bărbați au fost aduși în mijlocul nopții la audieri, ulterior polițiștii reținându-l pe băprbatul de 39 de ani pentru 24 de ore. Astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă