Curg mesajele sfâșietoare după moartea renumitului medic piteștean, Radu Laurențiu! „O veste șoc! A plecat mult prea devreme!”

Curg mesajele sfâșietoare după moartea renumitului medic piteștean, Radu Laurențiu! „O veste șoc! A plecat mult prea devreme!”

Lumea medicală argeșeană este în stare de șoc după aflarea tristei vești că medical chirurg, Radu Laurențiu, a murit subit ieri. Familia, colegii, apropiații sunt cu toții în stare de șoc, refuzând să creadă că, un medic desăvârșit și un om exceptional, a plecat pentru totdeauna, într-o lume mai bună, la doar 59 ani.

CITEȘTE ȘI: VESTE ȘOC! A MURIT UNUL DINTRE CEI MAI FAIMOȘI MEDICI ARGEȘENI!

Col. dr. Radu Laurențiu  a fost un reputat medic chirurg al Spitalului Militar de Urgenţă „Dr. Ion Jianu” Piteşti, comandantul unității timp de cinci ani și director medical din 2019. Doctorul Radu Laurențiu era foarte cunoscut și apreciat de pacienți și, în egală măsură, de colegii săi.

Apropiații povestesc cu durere că medicul Radu Laurențiu se confrunta, de ceva vreme, cu probleme medicale cardiace, având problem cu inima. Se pare că aceste probleme i-au adus sfârșitul ieri, medicul fiind găsit căzut în casă. De la aflarea tristei vești, sute de mesaje de condoleanțe curg în mediul online, prietenii, colegii dar și pacienții aducând un ultim omagiu în semn de respect și apreciere medicului piteștean.

  • Offf…era un simpatic dl.doctor. Tot timpul cu glumele la el. Imi pare tare rau! Dumnezeu sa-l ierte!
  • Dumnezeu sa-l odihnească în pace și să-i lumineze calea printre stele!
  • Nu pot să cred!!! E medicul care a salvat-o pe mama acum șase ani și jumătate și căreia i-am fost veșnic recunoscătoare. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!
  • Un om cu suflet frumos și un caracter deosebit! Dumnezeu să-l odihnească în pace!
  • O veste șoc! Condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să te odihnească în pace, Om bun, doctore! Veșnică amintire și recunoștință pentru profesionalism și omenie!
  • Dumnezeu sa il aiba in grija Lui! CE OM ,MEDIC ,este tatal colegului meu de scoala generala ,a plecat prea devreme ,condoleante familiei indurate!
  • Păcat că te-ai grăbit, doctore, mai era nevoie de tine pe aici… Erai un om bun. Drum lin și să nu-ți uiți bisturiul că și îngerii se mai lovesc la aripi uneori! Dumnezeu să-l odihnească în pace pe medicul Laurențiu Radu!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.