Dacia a deschis comenzile pentru Spring 2024! Lista completă a prețurilor!

Dacia a deschis comenzile pentru Spring 2024! Lista completă a prețurilor!

Compania Dacia a anunțat recent că a deschis comenzile pentru noul Spring facelift iar cea mai ieftină variantă pornește de la 10.990 de euro. Modelul electric de la Dacia poate fi cumpărat prin programul Rabla Plus (reducere la care se adaugă o ofertă Dacia Finance) cu un preț de pornire de 10.990 de euro cu TVA inclus. Fără nicio reducere aplicată, cea mai ieftină Dacia Spring costă 16.900 de euro cu TVA inclus. Versiunea de top Extreme pornește de la 19.900 de euro cu TVA inclus.

CITEȘTE ȘI: PESTE 500 DE MUNCITORI ȘI 270 UTILAJE PE CEA MAI AȘTEPTATĂ AUTOSTRADĂ DIN ROMÂNIA! ÎN TOAMNĂ VA FI GATA!

Dacia Spring este disponibilă acum în trei niveluri de echipare: Essential, Expression și Extreme. În funcție de nivelul de echipare ales, mașina este echipată fie cu motorul electric de 45 CP sau cu cel mai puternic, de 65 CP, lansat în 2023.

Dacia anunță un set de reduceri suplimentare pentru Spring facelift odată cu deschiderea comenzilor. Prin programul Rabla Plus și oferta specială Dacia Finance, noul Spring facelift poate fi achiziționat cu 10.990 de euro cu TVA inclus în versiunea sa de bază.

Totodată, Dacia demarează campania „Un an fără griji” cu o ofertă dedicată versiunii Spring Extreme. Orice client care comandă noul Spring în echiparea superioară până la data de 31 mai va beneficia de un discount suplimentar de 400 de euro, echivalentul unui an de electricitate gratuit. Primele livrări către clienți sunt așteptate să aibă loc începând cu luna septembrie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.