prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Dacia pregătește un nou model! Când va fi lansat pe piață?

Dacia pregătește un nou model! Când va fi lansat pe piață? Dacia va intra pe segmentul C (Clasa Compactă), a treia categorie a segmentelor europene pentru autoturisme, descris drept „mașini medii”. Concret, acest segment este echivalent cu clasa de mărime „mașină de familie mică” Euro NCAP similar Clasei Golf.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! UNIVERSITATEA DIN PITEȘTI ESTE ACUM UNIVERSITATEA NAȚIONALĂ DE ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE POLITEHNICA BUCUREȘTI! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU STUDENȚII?

În 2024 va începe producția de serie pentru a treia generație a modelui Duster, iar viitorul model Dacia de segment C bazat pe conceptul Bigster va fi produs la uzina de la Mioveni din 2025. Mai trebuie spus că cel târziu în 2028 va fi lansată și versiunea electrică a Daciei Sandero.

„Sandero, cea mai bine vândută mașină din Europa, își va schimba ”pielea”. În acel moment, vom da oamenilor posibilitatea de a alege și bineînțeles opțiunea de utilizare, ce poate fi bineînțeles diferită între cineva care face zilnic naveta și iese în afara orașului și cineva care circulă doar urban. Dar cheia este următoarea: vom oferi posibilitatea de multă energie și de alegere, însă întotdeauna la cel mai bun raport calitate-preț.”, a anunțat Mihai Bordeanu, director Dacia.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs