prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Dani Coman vine acasă!” Anunțul momentului pentru FC Argeș!

Dani Coman va fi noul președinte al FC Argeș, a anunțat în urmă cu puțin timp primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea. Mihai Foamete a demisionat din fruntea consiliului director al echipei din Trivale, iar în această seară membrii conducerii se vor întruni într-o ședință, iar, în urma discuțiilor purtate cu fostul portar, Dani Coman va prelua conducerea FC Argeș.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU ȘOFERI! AUTOSTRADĂ DE LA PITEȘTI LA CONSTANȚA! CÂND VA FI DATĂ ÎN FOLOSINȚĂ! VIDEO!

De precizat este faptul că Dani Coman nu a semnat momentan contractul, iar cel mai probabil o va face în această seară. De asemenea, acesta va fi prezentat oficial în cursul zilei de marți.

„Mi-l doresc pe Dani Coman de doi ani președinte la FC Argeș. Și-a dat acceptul să fie cooptat în consiliul director al FC Argeș. Mihai Foamete și-a prezentat demisia. Diseară sau mâine, consiliul director se va întruni și își va alege președintele, iar Dani Coman va fi președinte. Încă nu a semnat contractul, dar o va face. Va fi prezentat într-o conferință de presă marți. Dani vine acasă, chiar dacă a avut oferte de la cluburi mult mai potente financiar decât noi” a declarat Cristian Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.