prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Dănuț Bica și Radu Perianu-prezenți la Ziua Comunei Mioarele!

Dănuț Bica și Radu Perianu-prezenți la Ziua Comunei Mioarele!
Duminică, comuna Mioarele a găzduit un eveniment anual important pentru comunitatea locală, Zilele localității, care s-a desfășurat cu o tradiție firească sus, pe Dealul Mățăului. Prefectul Argeșului, Radu Perianu, s-a alăturat evenimentului alături de o delegație de liberali și de reprezentanți din conducerea județeană a PNL.
Ca în fiecare an, primarul Gheorghe Șucu a fost o gazdă bună și a deschis porțile comunei pentru a celebra tradițiile, cultura și potențialul său autentic. Prezența oficială a Prefectului Argeșului, a senatorului Dănuț Bica, a secretarului de stat, Ion Popa, a directorilor de instituții deconcentrate și a numeroși liberali din conducerea județeană a arătat importanța pe care o are această localitate situată la poalele Mățăului.
În discursul său, Prefectul Radu Perianu a vorbit despre rolul esențial pe care îl joacă comunitățile rurale în păstrarea identității și tradițiilor locale și a subliniat angajamentul său pentru sprijinirea proiectelor și inițiativelor care conduc la prosperitatea acestor zone. „Felicitări, domnule primar pentru munca pe care o depuneți zi de zi pentru comunitatea dumneavoastră și pentru organizare acestui eveniment. Mult succes în continuare!”
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs