prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Dariana va fi condusă astăzi pe ultimul drum! A început slujba de înmormântare!

A început slujba de înmormântare a Darianei Radu, eleva eminentă de la Brătianu. De marți seară, de când trupul neînsuflețit al micuței Dariana Andrada Radu a fost depus la Capela Bisericii Mavrodolu din Pitești, colegii și prietenii ei nu au întârziat să vină într-un pelerinaj continuu. Buchețele de flori, lumânări și coroane au umplut intrarea în încăperea în care, rând pe rând, îi aduc cei dragi, familie au prieteni, un ultim omagiu.

Slujba de înmormântare a început la ora 9.00, iar la ora 10.30, Dariana va pleca pentru totdeauna. Cortegiul funerar se va opri, pentru câteva momente, în fața Colegiului Brătianu unde își va lua, pentru ultima dată, rămas bun de la colegi și profesori. Se va despărți pentru totdeauna de locul în care, în urmă cu doi ani, pășise cu mii de visuri, cu speranțe, cu bucurie și cu planuri pentru o viață frumoasă. Aici a legat prietenii, a trăit emoțiile de tânără adolescentă, experiențe noi și tot aici, începuse să își facă planurile pentru viitor. Cortegiul funerar va pleca mai departe în Găvana iar apoi către cimitir bisericii Sfinții Mihail și Gavril din comuna Bradu.

Drum lin printre îngeri, Dariana!

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs