prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

De când plănuia criminalul să își ucidă familia? Ies la iveală noi detalii înfiorătoare!

Criminalul de la Bascov și-a plănuit crima în detaliu astfel încât să nu existe niciun impediment care să îl oprească, sunt primele concluzii trase de procurorii argeșeni a declarat spus Laurențiu Palaghia, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. Ucigașul a povestit cu lux de amănunte anchetatorilor cum a comis cele cinci crime terifiante, motiv pentru care procurorii au ajuns la concluzie că masacrul a fost premeditat.

CITEȘTE ȘI: DETALII CUMPLITE ALE MASACRULUI DE LA BASCOV! FILMUL TRAGEDIEI! DE CE A UCIS CRIMINALUL?

„A declarat cursiv, coerent, cu lux de amănunte, cu toate explicațiile necesare. Nu au fost întrebări la care să nu fi avut răspuns. Și-a construit explicații, motivații, le va vedea instanța și va aprecia măsura. Modul în care au fost descrise de dumnealui săvârșirea faptelor denotă o planificare minuțioasă că măsuri de precauție în așa fel încât să nu existe niciun impediment în ducerea la bun sfârșit a intenției dumnealui” a spus Laurențiu Palaghia, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs