De ziua lui și-a luat cadou whiskey și salam pe alese din Auchan! A uitat să plătească!

Cu  mai multe sticle și calupuri de salam de aproximativ 2.000 lei a plecat un piteștean din hipermarketul Auchan din Pitești pentru a-și sărbătorii ziua de naștere! Bărbatul a mers la cumpărături pentru a se aproviziona pentru o petrecere cu prietenii, a umplut coșul de băutură și mâncare, a reușit să evite casele de marcat, a profitat de neatenția paznicilor și s-a făcut necvăzut.

Spre ghinionul lui, acesta a fost surprins de camerele de supraveghere, iar imaginile au ajus la Poliție. Hoțul petrecăreț a fost depistat, dus la audieri și dus la audieri. Totul s-a petrecut în luna… , iar între timp oamenii legii au finalizat cercetările și au transmis dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! GRAVIDĂ LASATĂ SĂ AȘTEPTE ORE ÎN ȘIR ÎN SPITAL PÂNĂ I-A MURIT COPILUL!

„În ziua de 20 septembrie, polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 10 august, în jurul orei 13:30, cel în cauză ar fi sustras mai multe produse alimentare de pe rafturile unui magazin, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 2.000 de lei. În urma identificării, în ziua de 18 august, cel în cauză a fost depistat și condus la sediul secției, iar după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată” potrivit IPJ Argeș.

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.