prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Demolarea lucrărilor de la Bulevardul Pardon-lecție de manipulare și instigare la ură!

Bulevardul Pardon a devenit un motiv de amplă campanie electorală pentru primarul Câmpulungului, Elena Lasconi, după ce lucrările au fost sistate la solicitarea Inspectoratului de Stat în Construcții Argeș în urma depistării mai multor nereguli în documentația de avizare. Odată stopate lucrările, a început și victimizarea primarului de la Câmpulung, care a acuzat ISC Argeș și Prefectura Argeș de situația creată. Mai mult decât atât, a început și un proces între primăria Câmpulung și Prefectura Argeș, cea din urmă cerând anularea autorizației de construire.

CITEȘTE ȘI: SCHIMBĂRI MAJORE LA SIMFONIA LALELELOR! ANUNȚUL PRIMARULUI GENTEA!

Însă, tot mai multe surse din preajma primăriței de la Câmpulung spun despre aceasta că a lăsat să se înțeleagă că, pe lângă autorizație, s-a pus problema demolării a ceea ce s-a lucrat, deja. Astfel, câmpulungenii au fost induși grav în eroare, niciodată, nimeni, instituție sau persoană, nu a  lansat o astfel de idee.

Câmpulungenii sunt speriați că tot ce s-a construit, deja, va fi demolat

perianu pardon 300x172 1Nu demolare. Anulare a autorizației! Mai pe românește, s-a cerut intrarea în legalitate prin completarea documentației care a stat la baza autorizației precum și toate avizele puse la punct, deoarece ISC a concluzionat că ”autorizația a fost emisă cu nerespectarea prevederilor legale”. Era vorba despre documentație tehnică incompletă dar și despre un certificat de urbanism cu date eronate și incomplete. Instituția Prefectului Argeș, cea abilitată să verifice legalitatea actelor emise de autoritățile administrative, a introdus cerere în contencios administrativ pentru anularea autorizației emise cu nerespectarea legii. Dar atât! Intrarea în legalitate! Niciodată nu s-a pus problema demolării lucrărilor deja efectuate, deși, în asemenea situații se poate cere, odată cu anularea autorizației și revenirea la forma inițială, adică cea de dinainte de începere a lucrărilor.

Prefectura Argeș nu a cerut niciodată demolarea lucrărilor!

„Noi atât am cerut: anularea autorizației pentru a putea fi emisă o altă în conformitate cu legea! Este absurd ceea ce se sugerează, cum că am cerut demolarea lucrărilor! Cine și-ar permite să-și bată joc de banii investiți deja acolo?” a declarat prefectul Radu Perianu.

Reamintim că, la Câmpulung, lucrările de reamenajare a Bulevardului Pardon sunt destul de avansate. Rețelele de apă, canalizare, electricitate sunt finalizate, pe trotuare s-a montat piatră masivă din granit, iar pe una dintre benzile carosabile, cea spre Brașov, s-a montat piatră cubică. La asemenea nivel al lucrărilor, orice zvon legat de solicitarea demolării a tot ce s-a realizat este, evident, total nerealist.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs