prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Deputat Adrian Miuțescu: „Un bloc de locuințe sociale din Câmpulung a fost blocat. Sunt cu totul împotriva unor astfel de soluții!”

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, a comentat la o emisiune televizată noua acțiune în instanță a Instituției Prefectului, care a contestat construirea unui bloc de locuințe sociale din municipiul Câmpulung. Prefectura a blocat în iunie și finalizarea lucrărilor la Bulevardului Pardon.

Deputatul a dezvăluit faptul că primarul din Câmpulung, Elena Lasconi, a fost abordată de liberali pentru a se alătura PNL. Din momentul în care a refuzat, au început problemele cu Prefectura.

“Un bloc de locuințe sociale din Câmpulung a fost blocat de prefectul Perianu. Sunt cu totul împotriva unor astfel de soluții, este a doua lucrare care se blochează acolo, după Bulevardul Pardon. Am avut o discuție deschisă săptămâna trecută, împreună cu Ludovic Orban, cu doamna primar Lasconi. Am întrebat-o ce se întâmplă. Ne-a spus că a fost abordată prima dată de actualul președinte al PNL Argeș, ca să treacă la PNL și apoi au început aceste blocaje.

Firma care realizează blocul va trebui să trimită oamenii acasă, un proces poate dura și câțiva ani. E vorba de un bloc cu 50 de locuințe sociale, puteau să îi spună să intre în legalitate”– a declarat deputatul Forța Dreptei, Adrian Miuțescu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.