prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Deputatul Adrian Miuțescu a participat la deschiderea noului an școlar la școala “Ion Pillat” din Pitești!

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, a participat la deschiderea noului an școlar la școala “Ion Pillat” din Pitești, unde și-a condus nepoțeii la clasă. Cu această ocazie, deputatul a tranmsis un mesaj adresat elevilor, părinților, bunicilor și dascălilor.

“Am participat cu bucurie la festivitatea de deschidere a noului an școlar de la Școala Gimnazială “Ion Pillat” din Pitești, unde mi-am condus nepoții la clasă. Începutul unui nou an şcolar, dincolo de momentul festiv şi al bucuriei că noi generaţii de elevi intră pentru prima dată în această lume, ne reaminteşte că a sosit timpul să urcăm încă o treaptă spre maturitate, spre cunoaştere.

Școala reprezintă mijlocul prin care putem atinge cunoaşterea şi performanța, iar pentru a obține performanță trebuie depuse eforturi comune din partea elevilor, profesorilor, părinților și bunicilor.

În această primă zi de școală, le urez tuturor elevilor un an de studii cât mai interesant, cu rezultate excepționale! Îi felicit pe dascăli pentru dăruire, implicare şi valorile pe care le-au format de-a lungul timpului și le doresc tuturor putere de muncă şi un an şcolar plin de reuşite. Mult succes!”- a transmis deputatul Forța Dreptei, Adrian Miuțescu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs