prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Deputatul Adrian Miuțescu: “Reabilitarea Gării Regale trebuia începută deja”

Deputatul Adrian Miuțescu: “Reabilitarea Gării Regale trebuia începută deja”

Deputatul Adrian Miuțescu consideră că reabilitarea Gării Regale din Curtea de Argeș întârzie din cauza birocrației, deși lucrările trebuiau începute deja. Acesta amintește că a susținut din timpul Guvernului Orban refacerea acestui simbol al municipiului Curtea de Argeș.

CITEȘTE ȘI:VEȘTI PROASTE DESPRE TRONSONUL PITEȘTI – CURTEA DE ARGEȘ AL A1! CÂND VA FI DESCHIS?

“Am insistat pentru realizarea reabilitării Gării Regale încă din timpul Guvernului Orban, când am susținut că aceasta trebuie să redevină un obiectiv reprezentativ pentru Curtea de Argeș. Voi urmări în continuare demersurile și lucrările de reabilitare pentru refacerea acestui simbol al orașului. Începerea lucrărilor a întârziat însă, din cauza birocrației.

Conform documentației, Gara Regală Curtea de Argeș, una dintre cele mai frumoase din România, ar trebui să fie reabilitată în întregime până în vara anului 2026, după peste trei decenii în care a fost lăsată în paragină.

În martie 2023, se semna contractul pentru reabilitarea Gării Regale Curtea de Argeș, iar reprezentanții CFR Infrastructură anunțau că lucrările efective vor începe în primăvara lui 2024. Lucru care, evident, nu s-a întâmplat.

Autorizația de construire a fost semnată de primarul orașului la sfârștiul lunii aprilie, iar lucrările trebuiau să înceapă deja! Contractul de execuție, de 8,74 milioane lei, a fost semnat de CFR cu Asocierea S.C. EURAS S.R.L. – S.C. ARHING S.R.L. (România)”- a declarat deputatul Adrian Miuțescu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs